Az idei év sláger irányzata: A BAGGY!

Lehet-e egyszerre stílusos, és hitetlenül kényelmes viselet a kisfiúk iskolai, óvodai nadrágja? Természetesen ma már igen egyszerűen...

Lehet-e egyszerre stílusos, és hitetlenül kényelmes viselet a kisfiúk iskolai, óvodai nadrágja? Természetesen ma már igen egyszerűen orvosolni lehet ezt a problémát: a megoldás a BAGGY nadrág!

Bár még nem mindenki ismeri és használja ezt a fajta viseletet, mégis egyre nagyobb teret hódit mind a divatvilágban, mind pedig a hétköznapi használat során. Női, férfi, és gyerek változatban egyaránt kapható ez a mélyített ülepű nadrág, ami a XX. század végén alakult ki, és kezdte meg hódító körútját az amerikai utcák legdivatosabb irányzataként. Nagyon bő, lépésbőségnél mély nadrág, általában nagy farzsebekkel. Tipikus gördeszkás, görkoris viselet, hisz ott nagy szükség van arra, hogy bármikor bármilyen szögben szabadon mozoghasson az ember lába, márpedig ez a nadrág maximális mozgásszabadságot biztosít viselőjének.

Annak ellenére, hogy ez a ruhadarab talán az utóbbi évek egyik legmegosztóbb ruhája, egyre többen kedvelik és használják, elismerve ezzel stílusosságát, és praktikusságát. Bármilyen színben, és mintában kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetsző változatot.

De hogy miért is praktikus a kisfiúk számára? Egy kisfiú öltözködést illetően sokkal nagyobb korlátokba ütközik, mint egy kislány. Hisz nekünk csajoknak ott van a harisnya, a leggings, a treggings, (vagy a fiúk által oly közkedvelt „semmi”, amit a szoknya alá veszünk… ) , viszont a kisfiúk a legkevésbé sem tolerálják a harisnyát, amit néha muszájból rájuk erőltetnek. (Oviban már találkoztam vele pár alkalommal: harisnyára rövidnaci… szegény  kisfiú, maga sem tudta már adott helyzetben fiú-e vagy lány…), Leggingst meg aztán végképp  nem hordanak az erősebb nem képviselői, ezen ruhatípus iránti heves ellenállás már gyerekkorban is beléjük van kódolva. Így jobb híján marad a kemény farmer, ami - bár valljuk be tényleg egy vagány, férfias viselet- de kényelmetlenül bevág ülésnél, felcsúszik a szára, és merevsége miatt kész kínszenvedés benne a törökülés. Arról nem is beszélve, hogy szegényeknek nem lehet túl kényelmes férfiasság szempontjából sem elviselni a kemény, durva anyagot, ami nem is szellőzik megfelelően, így igen nagy eséllyel befülled, bevág, egy szóval igen kellemetlen, -néha félreérthető-  szituációkba keverheti kis viselőjét!

De mindez már a múlté lehet: a baggy nadrágok mélyített ülepükkel cseppet sem kényelmetlenek, nem vágnak be, az anyaguk könnyű, légáteresztő, a szín, és mintáik pedig igazán vonzóak a kisfiúk számára! Kapható az idei nyár divatszíneiben is: khakizöld, piros, mustársárga, kék, terepmintás, de még farmer színben, lágyabb farmer anyaggal is hódít! A gyerekek szabadon mozoghatnak, nem gátol futásnál, mászásnál, csúszdázásnál.  Az iskolában, mikor 45 percet nyugton végig kell ülni, kiemelten fontos, hogy mindezt kényelmes viseletben, légáteresztő anyagú ruhában tegyék a kicsik, és nagyon egyaránt. A baggy mindezt biztosítani tudja, ráadásul mindemellett nagy előnye divatossága, vagánysága, sokrétű szín, és mintavilága!

Összegezve tehát bátran merjük bevállalni ezt az univerzális ruhadarabot, mely egyre több ember kedvence lesz idén nyáron is!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás jelenleg

Szólj hozzá!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password