Itt a farsang áll a bál!

Itt a farsang, áll a bál…

Lassan kezdődik a farsangi, báli szezon. Ideje körülnézni divat téren is, mivel lehet feldobni a kissé szürke, vagy egyhangú ruhatárunkat. Gyerkőcöknek természetesen az élénk színek, flitterek, tüllök, és masnik abszolút témába vágnak, így végre mi szülők is kiélhetjük kreativitásunkat, és most kivételesen mi „feszegethetjük a húrokat”!

Jelmez és ruha egyben? Nem lehetetlen! Ez a csodás tunika mintha egyesítené a kettőt: kényelmes, laza viselet, amit feldobtak egy vékony réteg tüllel, ráadásul a színek kombinálása is tökéletes párost alkot!

Különböző kiegészítőkkel is kombinálhatjuk ruhadarabjainkat! Akár új, akár régi kedvenc ruháról van szó, egy találóan kiválasztott fejdísz, nyaklánc, sapka, vagy hajcsat kiemelheti a szett bohém, farsangra hajazó tulajdonságait!

Végül, de nem utolsó sorban természetesen a különböző minták, rátétek, szintén farsangi hangulatot, vidámságot teremthetnek, főleg ha csillogó flitterekből vannak kirakva:

Engedjük hát bátran szabadjára a fantáziánkat, hiszen februárban szinte bármi megengedett, ami csillog-villog, tüll, és csipke! Légy te is egyedi és bevállalós!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás jelenleg

Szólj hozzá!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password