Miért pont együttes?

Váratlanul beállítanak a nagyszülők, és az még csak hagyján hogy fut a lakás, de a gyereken is otthoni ruci van, így ha nem is ünneplősbe, de...

Váratlanul beállítanak a nagyszülők, és az még csak hagyján hogy fut a lakás, de a gyereken is otthoni ruci van, így ha nem is ünneplősbe, de valami csinosabba kéne öltöztetni? Vagy betoppan  a barátnőd, és elhív a gyerkőccel játszóházba? Vagy 10 percig nem esik az eső, ki kéne gyorsan szaladni sétálni? Vagy csak a boltba kéne fél órára leugrani a kicsivel hogy beszerezd az ebédhez szükséges dolgokat? Ismerős szituációk? Ember lánya ilyenkor észveszejtő kapkodásba kezd: ne túl elegáns, de mégis trendi, ne kényelmetlen, de nem is slampos… mit vegyen fel a gyerek??!

Az ilyen szituációkra nyújt tökéletes megoldást az együttes. Pillanatok alatt rá lehet küzdeni a gyerekre, aki seperc alatt olyan lesz, mint ha skatulyából húzták volna elő.  A nagyi büszke, a barátnőnek leesik az álla (hogyan csinálod???), és még a boltba is odaértek zárás előtt. Ráadásul mivel kényelmes, puha anyaga van a gyerkőc is jól érzi magát benne, így anyának minden téren jár a pacsi: gyorsan, könnyen hiszti nélkül, szuper menő szerelést varázsolt a csemetére!

   

Az együttesek világa az elmúlt években nagyon sokat változott. Anyaguk kényelmesebb, légáteresztősebb, puhább lett, szerencsére felhagytak a nejlonos rikítószínű „susogós” csodákkal. Színviláguk, és rengetek féle mintájuk még kiterjedtebb skálán mozog, kisfiúk, kislányok egyaránt megtalálják majd köztük a kedvencüket. Ráadásul mivel alsó –felső kombinációról beszélünk, ezek külön-külön is tökéletesen hasznosíthatók, így rengeteg variációt tudunk egyetlen szettből összehozni. A felső szuperül passzol farmerhez, szoknyához, leggingshez is, az alsó pedig akár póló, akár szoknya, pólóval, hosszú ujjú felsővel szintén nagyon jól mutat.  Egyes szettek alsó-felső részét egymással is ki lehet cserélni, így ha csak a felső lesz foltos, vagy csak a naci alja ért a sárba, akkor egy másik szett elemeivel tökéletesen pótolható a mosásra váró ruhadarab. 

Egy szó mint száz érdemes körülnézni, és beszerezni egy-két együttest a gyerkőc ruhatárába, hisz egy ilyen univerzális alapdarab egy körültekintő anyuka szekrényéből sem hiányozhat! 

                                                           

Hozzászólások

Nincs hozzászólás jelenleg

Szólj hozzá!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password