Tesók ruhatára Passzoljon?

Egy-egy alkalom, vagy akár a hétköznapi élet mindennapi eseményei –ovi, suli, baráti összejövetelek- során mindig felmerül bennünk a kérdés: vajon...

Egy-egy alkalom, vagy akár a hétköznapi élet mindennapi eseményei –ovi, suli, baráti összejövetelek- során mindig felmerül bennünk a kérdés: vajon egyformába öltöztessük-e a gyerkőcöket, ha ketten, hárman, vagy többen vannak testvérek? Igaz ami igaz, rendkívül mutatós ha ugyanolyan ruciban szaladgál az összes gyerkőc (és nem utolsó sorban a szülőknek is könnyebb a gyerektömegben keresgélve egyfajta ruhát észben tartani, semmint két, vagy háromfélét!) és persze ne hagyjuk figyelmen kívül...rendkívül stílusos!

Ha szeretnénk megőrizni a testvérek közötti hasonlóságot úgy, hogy közben a gyerekek egyénisége is szabadon kibontakozhasson, akkor ennek a legegyszerűbb, és leggyorsabb módja, ha felkeresünk egy webáruházat, ahol otthonról, nyugodt körülmények között tudjuk összeválogatni,párosítani, összehasonlítani  ruhákat. Ha szerencsénk van ( gyorsak vagyunk, és még elérhető ) ugyanazon ruhából különböző méretekben is találhatunk tesókra :-) Ráadásul akár a gyerekek is lecsekkolhatják kedvenc darabjaikat, így nem lőhetünk mellé a ruhaválasztásnál.

De mégis milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mi alapján lehet egymáshoz tökéletesen passzoló szetteket összeállítani 2, vagy 3 gyermek részére? Több irányt is követhetünk ilyen esetekben, pl. harmonizálhat egymással a szín, vagy a stílus, a ruhák díszítése, vagy a kiegészítők és cipők együtt. Nézzünk is rájuk pár példát:

       Amikor a szín az „összekötő kapocs”

Ezeknél a ruháknál a szürke szín dominál. Többféle karakter találkozik, (1: laza, 2: romantikus, 3 sportos) , de  szín mégis közös, összeköti őket, egyfajta egységet alkot a vegyes stílusok között. 

       Amikor a stílus a meghatározó

Bár mindhárom szett eltérő színű, a laza,vagány stílus mindegyikre jellemző!  Egy-egy ugyanolyan nyaklánccal, vagy baseballsapkával még szemléletesebbé tudjuk tenni az összetartozást.

       Amikor a ruhák díszítése harmonizál

Hihetetlen, hogy a ruhán levő megegyező motívum milyen nagy összetartozást  tud teremetni! Elég csak egy egyforma dísz, minta, és máris egységesebb az összhatás!

 

Merjük hát bátran hasonló ruhákba öltöztetni a gyerkőcöket, erősítsük ezzel bennük az összetartozás érzését, és hagyjuk kibontakozni a kreativitásukat is!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás jelenleg

Szólj hozzá!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password