FIZETÉSI FELTÉTELEK

Vásárló a megrendelt terméket a következő módokon fizetheti ki:

  1. Fizetés utánvétellel a futárnak: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Ön a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

  1. Banki átutalással: Ebben az esetben Ön a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg Jaksi Renáta ev. 66000059-16000298-00000000 számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén Ön a megrendelt termékek átvételére, kiszállítására csak az átutalás jóváírását követően jogosult.

  1. Bankszámlára történő befizetéssel: bankszámlára történő fizetés választása esetén Önnek nem kell mást tennie, mint hogy Jaksi Renáta ev. 66000059-16000298-00000000 számú bankszámlájára befizeti megrendelésének végösszegét.SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállítási határidő

A webáruházban található termékek mindegyike raktárunkban van, így a megrendelés beérkezését követően a termékeket azonnal csomagoljuk, a megrendelést összekészítjük.

Általános teljesítési határidő:

- utánvételes és bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásától számított 72 óra (3 munkanap)

- banki átutalás illetve bankszámlára történő befizetés esetén a pénz beérkezését követő 72 óra (3 munkanap)

Szállítás módja

GLS Futárszolgálattal történő kiszállítás: A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük. Amennyiben futárszolgálattal történő kiszállítást választotta, akkor a csomag, futárszolgálatnak történő átadásáról emailben értesítjük Önt. Ez esetben az értesítést követő napon kerül sor az Ön által megadott címre a kiszállítás.

Szállítás díja

A szállítási díj a megrendelés értékének függvénye. A szállítás díját a rendszer automatikusan hozzáadja megrendelésnek értékéhez.

1. Szállítási díj 20.000 Ft felett minden esetben INGYENES, 20.000 Ft alatt:

  1. GLS futárszolgálat, utánvét esetén: 1490 Ft

  1. GLS Futárszolgálat, bankkártyás fizetés, előreutalás, bankszámlára való befizetés esetén: 1190 Ft

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password