Valamire nem találsz választ? Segítünk! E-mail: info@csiriboo.hu Ügyfélszolgálat: 06-30-853-6728

~ Mikor kapom meg a megrendelt ruhát/ruhákat?

A ruhák raktáron vannak, így a munkanapokon (kb.délelőtt 10 óráig) leadott rendeléseket másnap szállítja a GLS futárszolgálat. ( szállítás +990.-, 20.000.- felett ingyenes )Persze e-mailben is fogsz értesítést kapni. A rendeléseket a beérkezés sorrendjében készítjük össze.

~ Hogyan fizetek?

Utánvétes szállítás választása esetén, futárnak a csomag megérkezésekor készpénzben. Banki átutalás útján, ez esetben e-mailben elküldjük az utalási adatokat, utalás beérkezése után küldjük a csomagot. Barion bankkártyás fizetés is rendelkezésre áll.

~ Megérkeztek a megrendelt termékek, de nem jó a méret, vagy nem olyan amilyet elképzeltem. Hogyan küldhetem vissza? 

A ruhát 14 napon belül visszaküldheted, eredeti állapotában címkével. Az oldalon található elállási nyilatkozattal csatolva, pontosan kitöltve küldd vissza a címünkre: Jaksi Renáta 2146 Mogyoród Szabadság út 25. ( A postaköltsèg visszaküldésnél a Vevőt terheli ) Mihamarabb de legfeljebb 14 napon belül visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra a vételárat!

~ Cserére van lehetőség?

Sajnos termékeinket nem lehetséges másik termékre cserélni. Ha másik méretet szeretnél az adott termékből, akkor -a termék elérhetőségének függvényében-új megrendelést kell leadni.Emellett a nem megfelelő terméket vissza tudod küldeni az elállási nyilatkozattal.

~ Miért nincs a választott méret raktáron, lesz még belőle?

Nagyon ritka eset hogy ugyanabból a ruhából lesz...limitált széria, ami azt jelenti hogy 1-2 db van ugyanazon modellből-méretből. 3 hetente újul a kollekció, igyekszünk mindig újat egyedit mutatni! 

~Telefonon rendelhetek?

Regisztráció után, vagy Vendégként is lehet a web-shopban vásárolni, ami pár percet vesz igénybe. A shop felületén lehet rendelni, emailben, telefonon nem, ennek egyszerű oka hogy percenkènt változhat a készlet.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password