Üdvözöllek a CsiriBoo gyermekruhák világában!

Biztos előfordult már Veled is, hogy a gyermekruhák sokaságában nem találtál semmi egyedit, semmi különlegeset. Ismerem ezt az érzést! Én is sokáig keresgéltem (kis)fiam számára olyan ruhákat, amely nem tucat, ami más mint a többi. Megtaláltam! Nemcsak Neki, hanem Neked is elhoztam, amelyeket itt most meg is vásárolhatsz a CsiriBoo webshopban.

A ruhákat személyesen európai gyártóktól hozom, én nézem meg őket egyenként, én válogatom össze a legnagyobb gondoskodással és szeretettel. Új, egyedi stílusú, kiváló minőségű, designer ruhák gyermekeknek, amelyeket tényleg limitált számban gyártanak. Ezért van, hogy minden méretből szinte 1-2 darab van, fiú és lány ruhák 92-158-as méretig.

A termékfotók alatt megtalálod cm-ben is a méreteket, a termék anyagösszetételét - amelynél a gyártó is arra törekedett, hogy a lehető legmagasabb arányban tartalmazzon pamutot. A ruhák raktáron vannak, így azonnal tudom futárral küldeni.

A nem mindennapi szettek "szerelmese" vagyok! Stílusos, anyagában és színeiben összeillő, a gyermekek is büszkén viselik! Ráadásul nem tucatszámra kapható, tényleg különleges, kényelmes darabok! 

Igényes, egyedi ruházattal, azonnali szállítással és rendkívül kedvező árakkal várunk Téged! Biztos vagyok benne hogy gyermeked kedvenc ruhadarabja lesz! 

Kellemes vásárlást kívánok!

üdvözöllek: Jaksi Renáta (CsiriBoo)

rolam1.jpg

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password